28.9.06

Mükemmel Duygular

L&M aşkıyla ilgili kitapları bitireli bir hayli zaman geçti. Şimdi aşktan daha öte duyguları düşünüyorum. Mesela bir bebeğin gülümseyen yüzü gibi... belki bir annenin endişeli gözyaşları ya da şefkat gibi... Dahası da var.

...Ve özlenmek ne güzel bir şeydir kim bilir. Özlendiğini hissetmek. Bir duyguya ait olmak ona sahip olmaktan çok. Aklından çıkaramamak bir büyüye, bir şiire ya da bir şehire olan aşkını. Ve günler geçerken umudunu kaybetmemeye direnmek. Kim bilir ne kadar güzeldir?

...Ve huzur ne mükemmel bir şeydir. Eve dönerken içinde hissettiğin gibi. Ya da kafanı yastığına koyup hayal ettiğinde çimenlerin gökyüzüyle birleştiği çizgiyi. Başakların arasına sırtüstü kendini bırakır gibi uykuya teslimiyetini. Kim bilir?..

...Ve cesaret... Biliyorum, içindeki Atılgan'ı harekete geçirmek için art arda hamleler yapmak gerektiğini. Ve çıkışı önündeki büyük kütleyi kaldırman gerek yıkılan duvarının. Tedirginliğin nedeni güvensizlik değil cesaretsizlik. O yüzden elin taşın altında değil yüklenmek için yükünü... Kim bilir ne harika bir şeydir ihtiyacın olan gücün içinde olduğunu bilmek!

*Esmerliğini yitirmiş bir gece gibiyim şu sıralar. Güneş açtı açacak. Geceye özlem duyor muyuz?
-Kesinlikle evet!!! :)
(Saçlarımdan bahsediyorum :/)

*Bir de unutmadan Roger Waters - Perfect Sence (live)