23.8.09

Hoşgeldin Şehr-i Ramazan

Ramazan geldi, bu demek oluyor ki sayılı günler 30'un altına indi. İşte yine burdayım, o kadar çok yeni ve güzel şey var ki hangisinden başlayayım bilemiyorum. Şurdan başlayayım... Tayinim çıktı, hem de 1. tercihime. İl merkezinde olmasa da yakın bi ilçede. Ne kadar sevindiğimi kelimelerle ifade edemem. :)

Ev tuttuk ve ufak tefek eşyaları bir panelvan tutarak taşıdık. Beyaz eşyalar da geldi. Ev çok güzel, tam hayal ettiğim gibi. Eşyaların bir kısmı daha gelmedi, onları mobilyacı gönderecek. Okul açılmadan inş. ev tamamen yerleşmiş olacak. Sonrası da zaten bayramı beklemekle geçecek.

Davetiyelerimiz hazır. Amasya'ya gitmeden önce dağıtmamız gerekiyor, çünkü okul açılınca tekrar buraya gelemem. Gelinlik provam var bu süreçte sadece onun için Ankara'ya gelirim. Bu arada gelinlik de çok güzel oldu, henüz bitmiş halini görmedim ama bitmişe çok yakın bir haldeydi. Tam istediğim gibi yapmış sağolsun gelinlikçi. Zaten tüm bu işlerim bitsin bir memnunluk, memnunsuzluk listesi hazırlayacağım ve bloga yazacağım. Bir çok forumda da paylaşacağım bunu. Çok kızgın olduğum firmalar var. Deneyimleri paylaşmak gerekir değil mi :)

Verdiğim kilo 7,5 oldu ki bu artık normal sınıfından zayıf sınıfına geçmiş olduğumu gösteriyor. Devam ediyorum çünkü bırakırsam kilo alırım diye korkuyorum, en azından düğün bitene kadar bu düzen devam edeyim sonra kilo alsam da çok problem değil :D Zaten ramazan geldi, diyet listesi değişti. İnsan ister istemez aç kalıyor ve de çabucak doyuyor. Bu sene ramazan geçmesini en çok istediğim ramazan olarak da günlüğün sayfalarına geçmiş bulunsun :D